Nog 2 Prachtige Nieuwbouw Eéngezinswoningen in Aartselaar

Ahornelaan 12 , 2630 Aartselaar

In Aartselaar bieden wij een nieuwe verkaveling aan met 4 woningen. Deze verkaveling is gelegen aan de Ahornelaan, een zeer rustige straat die enkel benut wordt door plaatselijk verkeer die het mogelijk maakt om in een mooie en rustige woonomgeving te wonen met snelle verbinding naar de A12 richting Antwerpen of Boom/Brussel.

De 4 woningen in de nieuwe verkaveling zijn voorzien voor 1 open (lot 1) en 3 halfopen bebouwingen (loten 2-3-4). Lot 1 heeft een oppervlakte van 360 m², loten 2 t/m 4 hebben een oppervlakte van 270 m².

De woningen hebben een bouwbreedte van 6 meter, een bouwdiepte van 11 meter op het gelijkvloers en 9 meter op de 1ste verdieping + zolderverdieping onder het zadeldak.

Mogelijkheid tot carport naast de woning.

De indeling en bouwstijl van de nieuw te bouwen woningen is vrij te bepalen door de koper voor de open bebouwing op lot 1. De koper kan een woning voorzien volgens zijn eigen smaak en voorkeur. De indeling en bouwstijl voor de woning op lot 4 is door ons bepaald, enkel de afwerking en indeling is nog te kiezen.

Wij voorzien energiezuinige woningen (max. E35) met een kwalitatieve afwerking en hernieuwbare energie in de vorm van PV-panelen.

De woningen worden sleutel-op-de-deur afgewerkt en bevatten minstens 3 slaapkamers.

Prijs:  370.000 euro voor de halfopen bebouwing op lot 4 (excl. BTW, registratie en notariskosten), 390.000 euro voor de open bebouwing op lot 1 (excl. BTW, registratie en notariskosten).

Loten 2 en 3 zijn verkocht.

Voor meer info of een afspraak kan u steeds contact opnemen via telefoon 03/650.04.50 of mail info@ressimmo.be