LAATSTE instapklaar nieuwbouw appartementen met 2 carports in Brasschaat

Bredabaan 995 , 2930 Brasschaat

Dit mooie project is gelegen in het centrum van Maria-ter-Heide op de Bredabaan op wandelafstand van openbaar vervoer en tal van winkels. Er is een goede verbinding richting Wuustwezel, Brasschaat centrum en de E19 autosnelweg. 

Het project omvat appartementen met 2 slaapkamers, zowel gelijkvloers, eerste als tweede verdieping. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken. Het terras is rechtstreeks aan de woonkamer voorzien. Ondergronds is er voor elk appartement een kelderberging. Achter het gebouw is er een carport en fietsenberging. Personenlift gaat van kelder tot bovenste verdieping.

Er wordt een kwaliteitsvolle afwerking voorzien met oa lift, videofoon, ingerichte keuken met toestellen, badkamer met inloopdouche, aparte hangwc, berging/wasplaats met alle aansluitingen voor wasmachine en droogkast, wand- en vloertegels, binnendeuren,...

Met zonne-energie wordt het verwarmingssysteem en het sanitair warm water voorzien, dit maakt dat dit zeer energiezuinige appartementen zijn!!

Het appartement is volledig instapklaar!

Prijs: € 267.000 excl. BTW, registratierechten en notariskosten, inclusief een kelderberging en 2 carports.

Bel (03/650.04.50 - 0477/65.45.91) of mail (info@ressimmo.be) ons voor alle verdere info of bezichtiging.

LAATSTE APPARTEMENT!!